Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Haşlama

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • Patates
  • But
Kişi Sayısı
4-6
Hazırlama Süresi 20
Pişirme Süresi 50

Malzemeler

  • 600 gr Hindi Üst But
  • 2 Adet Patates
  • 1 Adet Soğan
  • ½ Su Bardağı Sıvı Yağ
  • 4 Bardak Su
  • 1 adet Limon (6 Dilim)
  • Tuz
  • Karabiber

Hazırlanışı

Hindi Üst Butlarınzı iri şekilde 6 parçaya bölün. Tencerenize ince doğranmış soğanları sıvı yağ ve parçalanmış etlerinizle 5 dakika kavurun ve 4 bardak su ilave edin haşlama esnasında tencerenin yüzeyine çıkan köpüğü alın asgari 50 dakika orta ateşte pişirin. Başka bir tencerede haşadığımız patatesleri dörde bölün ve et tencerenize ilave edin. Haşlamanızı limon eşliğinde servis edebirisiniz.

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!