Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Hindi Etli Taze Fasulye

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • Sote
  • But
Kişi Sayısı
4-6
Hazırlama Süresi 30
Pişirme Süresi 30

Malzemeler

  • 300 gr Hindi Sote But
  • 500 gr Taze Fasulye
  • 1 Adet Soğan
  • 2 Adet Domates
  • 3 Adet Biber
  • Yarım Çay Bardağı Sıvı Yağ
  • 2 Yemek Kaşığı Salça
  • Tuz
  • Karabiber

Hazırlanışı

Tenceremize sıvı yağ doğradığımız soğan ve hindi sote butları atıp 10 dakika kavurun. 2 yemek kaşığı salçayı ve 2 bardak su ilave edin. 10 dakika pişirdikten sonra taze fasulye tuz ve karabiberi de tencereye ekleyip 30dk orta ısıda pişirip servis edin.

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!