Ücretsiz Müşteri Danışma Hattı 0800 344 14 14

Pratik Bilgiler

İndir

Hindi Pişirme Rehberi

İndir

Hindi Besin Değerleri

İndir

Fırında Hindi Tandır

Etiketler :
  • Ana Yemek
  • Patates
  • But

Malzemeler

  • 1 tane BOLCA hindi but
  • 2 tane patates
  • 2 tane havuç
  • 1 avuç arpacık soğan
  • 1 avuç kiraz domates
  • 2 diş sarımsak
  • Taze biberiye
  • Taze kekik
  • 3 çay kaşığı tuz
  • 2 çorba kaşığı sıvı yağ

Hazırlanışı

BOLCA hindimizi 2 çay kaşığı tuz ve ezilmiş sarımsakla ovup yarım saat dinlendirelim. Sebzeleri iri iri doğrayalım. Fırın kabına sebzeleri, tuzu, taze baharatları ve yağı koyup harmanlayalım. Sebzelerin üzerine BOLCA hindi budu oturtalım. Isıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirelim. Fırının sıcaklığını 170 dereceye düşürüp yaklaşık 45 dakika daha pişirip servis yapalım.

Hindiyse Bolca Olsun ...
Bolca Yemek Tarifleri Kitabı Kazanın!